Response NLP Opleidingen

Zoeken in deze blog

woensdag 24 maart 2010

Systemisch werk met Johannes B. Schmidt

Een familie of een organisatie is een systeem van mensen die in verbondenheid met elkaar leven of werken. Van jongs af aan ben je deelnemer van een systeem of je nu wilt of niet. Een systeem kunnen individuen, gezinnen, groepen, organisaties en gemeenschappen zijn. Elk systeem heeft zijn eigen complexiteit met regels en wetten. Om inzicht te krijgen in de werking van systemen geeft de toonaangevende internationale autoriteit Johannes B Schmidt op 9 en 10 november een tweedaagse workshop over Systemisch werk.

Systemisch werk, oftewel het werken met opstellingen, geeft inzicht in je eigen plaats in het grotere geheel en tegelijkertijd inzicht in het systeem waar je je in bevindt. Het is een krachtige en innovatieve methode die gebruikt wordt om persoonlijke ontwikkeling en groei te bewerkstelligen. Op deze manier werken, brengt met zich mee dat verborgen belemmeringen en verwikkelingen binnen een systeem (gezin of organisatie) zichtbaar en daardoor hanteerbaar worden. Je gaat op een ervaringsgerichte manier werken aan persoonlijke vraagstukken met een effect op andere bewustzijnsniveaus.

De tweedaagse workshop biedt je een buitengewoon inzicht in jezelf. Je wordt geconfronteerd met je eigen afhankelijkheid in een systeem. Er wordt gewerkt met persoonlijke inbreng en vraagstukken van de deelnemers. De ingebrachte vraagstukken bepalen het verloop van de twee dagen. Verscheidene thema’s kunnen aan bod komen:

Persoonlijk
* Inzicht krijgen in je eigen conflicthantering
* Familie vraagstukken
* Inzicht krijgen in je relatieproblemen
* Inzicht krijgen in je eigen grenzen

Zakelijk
* Het effect van strategische beslissingen op het bedrijf
* Besluitloze of passieve cultuur
* Conflicten tussen afdelingen, managementlagen, leveranciers
* Grote mate van ziekteverzuim
* Steeds weer niet bereiken van resultaten of falen van projecten

Johannes B. Schmidt
Johannes Benedikt Schmidt is oprichter van Aptitude-Academy. Hij is opgeleid tot hypnotherapeut, gedragstherapeut, systemisch familietherapeut en werkt ook met Craniosacraal Biodynamics. Johannes is een internationaal fenomeen en is werkzaam in Duitsland, Nederland, België, Zwitserland en de Verenigde Staten. Hij geeft trainingen en workshops rondom systemische opstellingen , systemische communicatie, traumawerk en diverse persoonlijke veranderingsprocessen. Tevens is hij schrijver van het boek “Inner Navigation – Traumahealing and constellational processwork as a navigational tool for the evolution of your true self”.

Informatie over Johannes B. Schmidt, zijn achtergrond en overig werk is te vinden op www.aptitude-academy.com

Voor wie
De training kan gevolgd worden door iedereen die:
* kennis wil maken met het werken met systemen
* in een organisatie belemmeringen ervaart
* inzicht wil in de oorsprong van persoonlijke blokkades
* kennis wil maken met het werk van Johannes B. Schmidt
Om deel te nemen is geen voorkennis vereist.

Investering
De prijs bedraagt € 299,- exclusief 19% BTW. Voor mensen die met een thema opgesteld willen worden, bedraagt de prijs € 375,- exclusief 19% BTW. De prijzen zijn inclusief koffie, thee en lunch. Er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op. Ook mensen die minder bestedingsruimte hebben, bieden we diverse mogelijkheden. We zijn van mening dat financiën nooit een beperkende factor mogen zijn.

Kijk voor meer informatie op www.response-nlpopleidingen.nl