Response NLP Opleidingen

Zoeken in deze blog

woensdag 24 maart 2010

De kracht van synergie

Op dit moment ontwikkelt Response NLP Opleidingen samen met Human Support, een driedaagse training over persoonlijke en zakelijke relaties. Deze training, gebaseerd op de Emotional Focused Therapie (EFT) van Sue Johnson, Ken Wilber, John Gottman en NLP, heet “De kracht van synergie”.

Om het relatiemodel in de praktijk te testen zal op zaterdag 5 juni 2010 eenmalig een 1-daagse pilot training gegeven worden. De 1-daagse richt zich tot mensen die graag een stap willen zetten in relaties. Wil je meer inzicht krijgen in persoonlijke of zakelijke relatieprocessen, je eigen positie in relaties of wil je weten welke patronen continue terugkeren in je relaties, beleef dan deze unieke eenmalige mogelijkheid.

Tijdens de training zullen we dieper ingaan op:
* De vooronderstellingen in relaties
* De fasering van een relatieproces
* Je eigen rol en verantwoordelijkheid in een relatie
* En hoe de relatie met jezelf de kwaliteit van je relatie met de ander bepaalt

Voor wie
Deze training is bedoeld voor iedereen die meer uit zijn persoonlijke of zakelijke relaties wil halen. Je kunt als koppel komen of alleen. Als je wilt onderzoeken wat voor jou belangrijk is in een relatie of als je wilt weten wat maakt dat je telkens in dezelfde valkuil terecht komt dan is deze training een echte aanrader. Tevens ervaar je wat de functie van een relatie kan zijn, hoe je meer diepgang kunt realiseren en welk effect dit kan hebben op je persoonlijke dan wel zakelijke relaties.

Datum en locatie
De 1-daagse training zal gegeven worden op zaterdag 5 juni 2010 bij onze trainingslocatie in Roermond. Op basis van de feedback zal de 3-daagse training, daar waar nodig aangepast worden, en in het najaar voor het eerst worden aangeboden.

Investering
Daar het een pilot training betreft, bieden we deze training aan voor een bedrag van € 25,- per persoon exclusief 19% BTW. Er zijn slechts 16 plaatsen beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op www.response-nlpopleidingen.nl