Response NLP Opleidingen

Zoeken in deze blog

zaterdag 28 mei 2011

Oefening van de week: Het derde oog

Heb je wel eens van het derde oog gehoord? Het derde oog heeft te maken met zelfbewustzijn, wijsheid, hoger bewustzijn, helderziendheid, inzicht, visualisatie en praktisch denken. Het heeft de naam omdat het net boven je ogen in het midden op je voorhoofd zit. Het derde oog is het energiecentrum dat je helpt energetische beelden te zien. Deze beelden zijn vaak onbewust aanwezig. Net als bij de fysieke ogen heeft dit derde oog een anatomie waar het gebruik van maakt om beelden te ontvangen en te begrijpen. Als je meer bewust bent van je derde oog dan kan je derde oog ondersteunend werken ten aanzien van je zelfbewustzijn. Dit vergt enige training. De oefening van de week gaat over het derde oog. Doe de oefening met een bekende van je.

1) Ga tegenover de andere persoon zitten. Maak een rechte rug en let op je ademhaling, terwijl je meer en meer ontspant.
2) Maak contact met je derde oog en stel je dit voor als een gouden zon. De andere persoon doet precies hetzelfde.
3) Blijf elkaar aankijken (met zo weinig mogelijk knipperen van de ogen) en laat gebeuren wat er gebeurt. Blijf voornamelijk bij het derde oog en ga niet nadenken. Doe deze oefening minimaal 5 minuten.
4) Bespreek met de persoon wat je hebt ervaren en doe deze oefening dan nog een keer. Ervaar of de tweede keer een ander effect met zich meebrengt.

Veel plezier met het derde oog.

Response NLP Opleidingen

Milan Somers

===============================================================

Vandaag hebben we in samenwerking met Groupon weer een speciale aanbieding voor je. Deze aanbieding is alleen vandaag (29 mei 2011) geldig. Kijk voor de aanbieding op http://bit.ly/jq9occ