Response NLP Opleidingen

Zoeken in deze blog

zaterdag 27 november 2010

Oefening van de week: Doorbreken van je gedachtestroom

Heb je ook wel eens het gevoel dat je gevangen wordt door je gedachten. Je zit er midden in en hebt moeite om het denken stop te zetten. De uitdaging om uit dit proces te komen, is om afstand te nemen van je gedachten zodat je ze kunt aanschouwen. De oefening van de week gaat over hoe je je gedachtestroom kunt doorbreken.

1) Ga ontspannen zitten en sluit je ogen.
2) Stel je voor dat je op de top van een berg zit. Zie hoe wolken aan de horizon voorbij drijven.
3) Word je nu bewust van je gedachten. Steeds als er een gedachte opkomt, stel je je voor dat je die gedachte op een van de wolken legt. Als je in woorden denkt, leg je de woorden op een wolk. Denk je in beelden, zet dan dat beeld op een wolk.
4) Blijf op berg en zie hoe de wolken langs drijven. Probeer de luchtstroom niet te sturen. Ook veroordeelde gedachten pak je op en leg je op de wolken.
5) Doe de oefening dagelijks circa 5 minuten.

Veel plezier met het doorbreken van je gedachtestroom.

Response NLP Opleidingen

Milan Somers

====================================

In januari 2011 begint de NLP Master Practitioner. De NLP Master Practitioner geeft je de mogelijkheid om je NLP kennis naar het niveau van meesterschap te brengen. Nieuwe, nog geavanceerdere processen en technieken, worden inzichtelijk en toepasbaar gemaakt. De NLP Master Practitioner brengt je naar een nog dieper niveau om jezelf en anderen te ontdekken. Je gaat op zoek naar je authenticiteit. Lees hier de informatie.